Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten med vänner

Möten i livet,
är många.
En del svåra, en del kära,
några man minns, andra man vill glömma.

En del sköra,
går lätt sönder när man petar på dem.
En del möten,
vara livet ut.

Jag många vänner har,
nästan som jag spar.
De vännerna är mig kära,
även om de var få.

Några av dem är väldigt speciella,
har en särkild plats i mitt hjärta.
Några av dem är min syster och bror,
de är närmare ändå.

Möten med dem,
som står mig när.
Ger mig utrymme,
ger mig energi.

Möten med människor här i livet,
är en underbar gåva.
Jag ger du tar,
du ger jag får.

Mina vänner som jag mött,
är viktiga för mig.
Det hoppas jag de förstår,
möten med vänner i livet,
är en viktig del i min värd.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-07-11 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria