Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stund på dyngnet som är en magisk tid.


Morgonrodnad!

Vinden susar i trädkronorna,
blommorna nickar till svar.
Jag vandrar i det daggvåta gräset,
barfota och nyvaken.

Solen har precis gått upp,
himlen rodnar så vackert.
Morgontimman är vacker,
denna stund på jorden.

Just nu är jag ensam,
i min vandring.
Jag känner morgonluften,
mot mina bara armar.

Jag kan riktigt känna smaken,
av morgon i min mun.
Veta att jag är ensam,
om detta magiska ögonblick.

Jag hör korna romar,
fåglarnas morgonkvitter.
En hund skäller,
en bil kör förbi, långt borta.

En tid på dygnet,
när sällheten finns i mitt sinne.
Jag målar en tavla,
av ljuset jag ser.

Det är fortfarande sommar,
denna morgon.
Snart blir det dag,
men jag dröjer mig kvar.

Ser ljuset ändra karaktär,
luften blir torrare.
Jag älskar morgonen,
innan den blir dag




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 23:20



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Vacker beskrivning av en vacker stund..
2008-07-12

  Janis Karlsson
En verkligt vacker naturbeskrivning - en bra tidpunkt att sitta och meditera.
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria