Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återseendet är nära......


Snart

Snart

om en vecka

snart

är det vår vecka

 

låt den komma fort

låt den gå långsamt

 

ett år av längtan

ett år av drömmar

 

Snart

ses vi igen

snart

får vi kramas

 

mina tomma händer

får hålla dina händer

 

kommer jag att våga

kommer jag att vilja

 

snart

när jag ser dig

snart

kanske jag vet




Fri vers av desperado
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 00:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
jag hör en röst när jag läser...sprudlande förväntansfull ...underbart vackert och innerligt min vän!
2008-07-17

    Louvisa
Utlämnade
Vackert
Kommer du att våga
kommer du att vilja
kommer du att välja...?
2008-07-13

  Il poeta della luna
En härlig text med skön känsla,
som förmedlas så bra!
Gillar flyt, och ordval!
Den är bra, fin och vacker!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado