Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av vördnad

En känsla av lust,
en känsla av vördnad.
Finns i mitt inre,
i min kropp.

Jag har sldrig levat,
som jag lever nu.
Jag tackar de prövade,
för det jag finner nu.

Ge mig styrka att vara,
den jag vill vara.
Att orka,
för livet.

En känsla av livets innerbörd,
att lära av andra.
Får mig att se ljuset annorlunda,
får mig att värdera på ett annat sätt.

Känslor som kommer,
känslor som går.
Jag fick en gåva från en vän,
jag förvaltar den.

Känslor av vördnad,
inför en annan människa.
Att få dela dennes tankar,
en stund.

Känslor av hopp,
om framtidens ljus.
Att lära om livets gåvor,
om unikheten i att få leva.

Känslor av frihet,
när man inte fjättrar sig själv.
Att gå dit känslan pekar,
fast det gör ont.

Känslor för känslors skull,
att bara finnas i känslor.
Att våga vara sig själv,
utan att skämmas.

Känslor för mig själv,
nu i denna stund.
Att vilja, att vilja,
och välja rätt.

Känslor,
något svårt men ändå lätt.
Svallande vågor i min kropp,
som gör sinnet ljust.

Känslor av vördnad,
inför livet som sådant.
Känslor är livet,
utan känslor vore livet dött.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-12 10:01



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Med vördnad applåderar jag en vacker text. Intressant perspektiv och ett inspirerande uppvaknande.
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria