Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän för livet.

Varje människa har så mycket att ge,
av sig själv.
Varje människa har så mycket den kan få,
av andra.

Tänk att få en sån fin gåva,
att vara någons vän.
Att få betyda något för någon annan,
är en underbar känsla.

Få finnas i dennes tankar,
en liten stund.
Så som jag tänker på,
livets vänner.

Att kunna se varje person som något unikt,
det är en gåva.
Att få bli sedd som den unika person man är,
en sådan underbart fin känsla.

Jag känner mig hedrad och utvald,
att få vara en vän till en sån människa.
Jag hoppas jag kan ge lika mycket,
tillbaka till min vän.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 10:15



Bookmark and Share


  devilsangel
Fina rader om det viktigaste av allt..vänskap och att respektera varandra...
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria