Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan väl alltid drömma litet trots att snön ännu faller, ne? [2005-03-14]


Kom sol, kom vår, kom pilla i nacken

Keltörstig pojke
är våren i faggorna
längtar efter mer




Bunden vers (Haiku) av Johan Sundström
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-07-11 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström