Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armar som håller om mig

Läppar,

mjuka att kyssa.

Armar,

som håller om mig.

Längtan,

efter läppar att kyssa,

efter armar som håller mig.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-13 21:05



Bookmark and Share


  camillala
hur fint som helst
2008-07-13

  Janis Karlsson
Känner detsamma, den samtidigt underbara och sugande längtan... en vacker dag uppfylls den igen.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria