Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död

Måndag: Död.
Tisdag: Död.
Onsdag: Död.
Torsdag: Död.
Fredag: Död.
Lördag: Död.
Söndag: Död.

Hela livet kretsar kring döden. Hela döden kretsar kring döden. Allting som finns runt omkring kretsar kring döden. Varför lever vi om livet kretsar kring döden? Döden dör när vi lever. Livet skapar inte oss, vi skapar livet. Döden dödar oss inte, vi dödar oss själva. Liv är död, död är liv. Det handlar om att ta vara på livet tills vi dör till ett liv, det handlar också om att ta vara på döden tills vi föds till en död.




Fri vers av Jonas Olsson
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-07-13 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Olsson