Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Power, on..


Pause

Pause this moment
Rewind
Play
Watch this moment

A simple touch
An innocent kiss
One more
Comforting whispers
Soft sounds of breathing
Hesitation
Sweet kiss, soft skin
Tender caresses

Foreign words so beautiful
No care to it's meaning
A smile is all that's needed
To understand our desires
Lust
Love
or

both?




Fri vers av TooFalse
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse