Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förut

Jag vill gå tillbaka till första stunden
När du första gången snuddade vid min hud
Förvånades över känslorna
När du såg en kyss som en utmaning
Jag vill gå tillbaka till första kyssen
Då du kämpade för den
och var osäker på gensvaret
Då du inte hade mig för fullt
Då du inte visste hur långt du kunde gå
Jag vill ha tillbaka renheten i våra kyssar
Då det inte behövde leda till mer

Men nu är trycket för hårt
Och viljan hos oss båda för stark
Du vet att jag vill ha dig
som du vill ha mig
Ingen mer kamp
Kyssarna är bara ett steg
Till nästa destination
Inte längre nog
Det går för fort
Men jag vill,
och du vill
Fastän jag saknar första stunden

Då allt var så mycket mer laddat, spänning inför varandras reaktioner.
Nu vet vi.




Fri vers av TooFalse
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-10 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse