Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma hjärtan!

varma hjärtan

det är frid

fåglarna
och sommaren
sjunger sin sång till livet

Möter känsliga själar

Glömmer aldrig ögonblicket
då jag mötte min själ

Mitt liv och min Verklighet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-14 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin