Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frankrikes nationaldag!

14 juli! Frankrikes nationaldag!

Onkelpumpa- pys- klack-klack!
Inget tänder min penna!
Det är ju ingenting jag känner!
Jag känner inte Onkel pumpa.
Är det han med sin statpumpa?
Pys ar Finns ju många både korta och långa!
Men klack klack klack betyder inte för mig ett smack!
Leve Frankrike och den Franska republiken har den äran!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jean-Michel Orblin
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin