Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakblad skulle döda oss

det var den tiden på dygnet då sista nattbussen gått
och du behövde kisa för att kunna läsa dina sms
vid köksfläkten delade vi en cigarett, du i vacker axelbandslös klänning
som framhävde din stora byst och du var klass
jag i en inrökt huvtröja och blåa adidas byxor
som i en klyschig dikt om brustna hjärtan rinner mascaran ned för dina kinder, med fräknar du försöker dölja med smink.

........................Andrum..........................

mina handleder är tunna
men dina är tunnare
och Älskling
Rakblad skulle döda oss nu




Fri vers av Furious Stylez
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-24 21:59



Bookmark and Share


  mayhem and order
Som en sekund ur mitt liv i ord av någon annan.
Fan...rakt av, guld!
2008-08-07

  isidore
fan vad bra
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez