Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speciella känsla!

Den där speciella känslan av
glädje sprids över hela kroppen

Samtidigt känner jag
smaken av salta tårar
känslan som bubblar till
i maggropen får mig
att stanna upp


Håll om mig hårt
Släpp inte taget
Smek mig med
det där skrattet
som får mig
att rysa av glädje

Världen är bra liten ändå
Du finns inte tillräckligt nära
rädd att känslan ska försvinna


Tankar kan värma en frusen själ
Låt oss minnas den här sommaren
då allt fortfarande är möjligt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin