Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar



Tankar,
Tänkta, så många gånger förut.

Jag tänkte tanken igen,

men den var likadan denna gång.

Tankar,
som sa samma sak om igen.

Tankar,
tankens makt jag med leker.

I tanken kan jag vara som jag vill,
den jag vill.

Tankar,
jag befinner mig i tankens makt.

Var blev det av,
det vi tänkte tillsammans?
var tog det vägen?

Tankar,
av minnen,
av längtan,
utopia!

Tankar,
att tänka ännu en gång,
tänkta för många gånger.

Tankar,
i tankens kraft är vi två.
Men verkligheten och tanken är inte samman.

Tankar jag tänkt för många gånger




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-07-14 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria