Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röst

Jag hör en röst i natten,
som ropar mitt namn!

Jag vaknar svettig,
lakanen kring min kropp,
hopsnörda.

Hjärtat bultande i kroppen,
som en stånghammare.

Tungan torr mot gommen.

Den tunga maran som riden på natten,
kan jag inte tämja.
Hur gärna jag än vill,
och försöker.

Sova är inte att tänka på nu,
jag vankar av och an.
Gryningtimman kommer,
och dagen randas.

Kanske en timme jag får till,
denna natt.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-07-14 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria