Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

Varför längta?

Vaför tråna?

När?

Vad?

I morgon?

Någon annan dag!

Svar!

Jag vill ha svar!

Inte tysthet!

Prata med mig DÅ!!!

När ????




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-07-14 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria