Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag


nu kommer de där känslorna igen,
de som får mig att hamna på mava

din familj e ok. du har en underbar pojkvän, en tillgiven katt och är relativt frisk. bry dig, var nöjd klaga inte..

känn medelklass-skuld. klaga ej, barnen i afrika har knappt mat för dagen om ens det. kämpa för diverse ting, bry dig.

men jag är ond och hemsk. jag har hört det, bakom alla andra ord lurade dem, ja jag vet vad som egentligen sades.

jag hatar dig, lämna mej inte, precis så.




Övriga genrer av Nack
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-07-12 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack