Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far Stor-Erik från Äppelbo(krypterat) förgrep sig på sin dotter

Far Stor-Erik förgrep sig
på sin dotter
Men nåt knulla blev det inte
- Då slår jag ihjäl dig!
skrek Ingela trotsigt

När farsan rusa runt bordet
med kuken i högsta hugg och jaga
syrran sa morsan ingenting

Sånt håller man väl inom familjen
tyckte kanske morsan
Och det tycker väl även jag
Drottning Ingela av Äppelbo




Fri vers av claes fredelius
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-15 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius