Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tröttnat på att vara kvinna säger Drottning Ingela

Jag har tröttnat på att vara kvinna
säger Drottning Ingela i en exklusiv intervju
- Om jag hade en kuk skulle jag vara Kung!

Funderar på att operera mig
Till en riktig Kar

Stor kuk och sen ska jag bli bög
med världens största kuk och då
kan jag knulla allt jag vill

Segern är här!
säger Ingela som alltid
varit en pojkflicka




Fri vers av claes fredelius
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-07-15 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius