Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol med lätta slöjor

Sol med lätta slöjor här och där
Vildhallonen börjar mogna
Johannesörten förebygger depressioner
och driver gifter ur kroppen
Och snart kommer den gudomliga svampen
i kohagarna...

Jag bär ner mig själv till sjön
Sjunger Drömmen om Elin
och Nidälven på väg
till badplatsen mellan skogen
och sjön

Jag är så himmelskt glad
Kanske kommer Hon idag?

I alla fall i morron?
Eller senare...men vad gör det
om hundra år eller
ur Evighetens perspektiv?
Tålamod är också mod!

Snart kommer Hon
Röd och grann över mon




Fri vers av claes fredelius
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-07-15 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius