Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se framtiden

Att se framtiden an och le igen
på ett helhjärtat sätt är nått
jag längtar efter.

En ärlighet för mej själv
ska alltid finnas där.

Jag kanske bara ska existera
i mej själv och växa till den
kvinnan jag vill vara.

En självständigt stadigt stående
person som gläds åt livet.

Dansa igen och känna att
min kropp blir levande som förr.

Jag vill inte göra som alla andra,
flytta ihop i ett litet hus och skaffa
två katter och vara nöjd med det.

Då skulle jag hellre dö......




Fri vers av mjuk
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-15 16:54



Bookmark and Share


    Mejja
Ja just sååå!
Om man inte lever ärligt för sig själv. Om det inte finns harmoni i det man gör. Varthän leder det då. Jo - till att stegen inte längre dansar. Till mörka ögon utan glitter.
Lev min vän.
Lev - för det är du värd!
2008-07-29

  NågonAnnans
Helt rätt min vän! Försök finna dig själv och din inre harmoni. Det är just det jag försöker göra numera. Att vara ensam kan vara underbart. Jag brukar tänka numera at det är inte förrän jag känner mig "hel" som jag kan samsas med en annan människa på ett ärligt sätt:) Kram på dig och en STOR *applåd* För visa ord som jag tycker denna texten är!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk