Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när man inte respekterar fast man lovar.


Förlåt ännu en gång!

Förlåt för att att blev så fel,
för att jag inte tänkte innan jag pratade.
Förlåt för jag skändade vår vänskap,
för att jag inte respekterade din vilja.

Jag känner mig idiotisk,
men vad hjälper det.
Jag förlorade dig,
du kommer ej mer igen.

Jag känner mig tanklös,
bottenlös och förtvivlad.
Över mitt svek,
men inget hjälper.
Mot mitt svek.

Förlåt för mitt svek.

Jag ville faktiskt vara din vän!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-15 19:40



Bookmark and Share


  friheten
Väldig bra skriven!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria