Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malande tankar.

Tankarna mal,

ger mig ingen ro.

Ångest, jag känner,

men kan ej förmedla.

Vill göra ogjort,

men det går inte.

Jag får lära mig att vara i mig själv,

fast det värker.

Jag får låta tiden ha sin gång,






Fri vers av Anna-Victoria
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-15 22:29



Bookmark and Share


  Filip
dina ord väckte ett minne i mig,
hur det är att vänta på tiden
på att man ska glömma

tack
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria