Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom minnesvärda sekunder


denna ständiga jakt
flykt? nej snarare sökan
ständigt vakandes, evigt frågandes
vad?var?när?hur?varför?
om möjligt så undviker jag gärna denna stund
om det inte är för radikalt så sätter jag gärna mig själv utanför en stund
nånstans högt o fullt, nånstans varmt o lugnt.
en betraktares plats bortom minnesvärda sekunder
en iaktagare bortom användbara gränser
att uppfatta, förstå, manipulera o förminska
att ge, dansa, förvilla o älska
dessa gåvor av nu, små små korn av tid
i betraktarens sinne
i en öken av sanning
där du växer, där du ser
där dom andra förstår
där evigheten är den första o enda stund du upplever




Fri vers av Filip
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 22:29



Bookmark and Share


  bergsdotter
kunde inte sluta läsa och jag
vill inte att den skulle ha något slut.

jag älskar den !
men vet egentligen inte varför
men super bra !
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Filip
Filip