Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det känns som om man aldrig hittar rätt..


Var finns du?

Var finns du?
Är du gömd i folkmassan,
bestående av platinablonda mode-freak?
Ligger du och lurar,
bland alla dessa korkade fån som inte vet ett skit?

Allt innuti blir till damm,
under nattens kalla timma är det som värst.
Inget känt medel kan hjälpa mig nu,
kom hit och bota mig,
visa att kärleken inte bara är ett test.

Var finns du?
Någonstans i högen
uppbyggd av jobbiga människor som tror det kan.
Smyger du runt
i mitten av de som sökte och inget fann?

Hela min insida förvandlas till stoft,
dagens stekande hetta matar bara elden.
Inget känt medel kan hjälpa mig nu,
kom hit och bota mig,
visa mig att svaret på frågan är du.

Var finns du?
Utanför mina drömmar,
var gömmer du dig,
när du borde vara hos mig?
Förutom som en desperat fantasi,
kan det någonsin bli vi?



Var finns du, varför inte här, varför inte nu?
Jag ville bara ha någon att dela allt med...




Fri vers av Gustav Sjökvist
Läst 404 gånger
Publicerad 2008-07-16 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist