Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till bröstbrevlådan

Det är grodår i år i Hälsingland
Så du kan få grodlår i år i Hälsingland
Ta de stackars bilistmördade
och be dom om förlåtelse

Men varför ska dom ut på vägen?!!

På vägen hem halv ett(natt) från Gunnar
måste jag bli slalomcyklist mellan grodor
i alla storlekar

Kalle Stropp är orolig för Grodan Boll!




Fri vers av claes fredelius
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius