Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta klappar för Nationalteatern

Mitt hjärta klappar för...Nationalteatern
Dom har hajat så mycket och har
den rätta känslan
Dom navigerar spikrakt mellan propaganda
och moralism och talar rena rama sanningen
Dom är helt enkelt lika bra som Thåström
Fast på annat sätt - man ska ju inte jämföra
Barn av vår tid är suverän även om en del
moralister missuppfattar det som drogpropaganda
Men Nationalteatern är varken politiskt korrekt
eller hycklare
Dom är ta mig fan Sanna!
Till skillnad mot en del andra...




Fri vers av claes fredelius
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 17:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Progg och punk...Jag har varit i båda "rörelserna".
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius