Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor är svåra ting

Känslor är svåra ting,

ena dagen upp andra dagen ner.

Känslan av att le mot en vän,

är skön.

Känslan att kunna älska,

En gåva.

Att bli älskad,

underbar.

Det hoppas jag alla ska få uppleva!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 23:25



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Bravo - håller med!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria