Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad av saknaden

Lustigt

vet inte just nu
om detta är jag

utan yttre hjärtan
som dödar mitt rosa
med sitt blodiga svek

just nu
saknar jag inte någon

vad ska saknas

behöver man sakna

fysiskt har jag kapat allt som kan saknas
men helt plötsligt saknar jag något annat

känslan
som ärrar med sin frånvaro

kan man finna mer lust i att sakna
än att få
det man vill ha




Fri vers av MinnaSofia
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-18 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia