Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En far är inte heller mer än människa fast det kan göra ont...


Till en far...

Jag hatar dig inte.
Jag hatar dig inte för att du lämnat mig väntande i regn, snö och storm.
Jag hatar dig inte för att du ibland glömde bort att jag fanns.
Jag hatar dig inte för att den enda kärleken du kunde ge gick genom plånboken.
Jag hatar dig inte för att du inte stod upp för min rätt till dig under många år.
Jag hatar dig inte för att du gav någon annan den tiden som var min.
Jag hatar dig inte för att jag inte alltid var välkommen.
Jag hatar dig inte för att någon annan blev viktigare än jag.
Jag hatar dig inte för dina tomma löften.
Jag hatar dig inte för dina lögner.
Jag hatar dig inte.
Jag är ledsen och det gör ont bara för att jag älskar dig så mycket!




Fri vers av JonnaPonna
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-07-13 10:24



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Sparar som bokmärke.
Denna träffar mej, inte som barn
utan för att min systerson
kanske upplever
samma sak sen då
han e stor och förstår...
Vardag för så många.
vardagligt men vackert skrivet.
2005-07-30

  Janjohan
Den är så fruktansvärt enkel och vass, så sorglig och fin på samma bräde. Jag är såld.
2005-07-18

  Teresia Ridell
Starkt o sorgligt. Känner igen mig, tyvärr.
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

JonnaPonna
JonnaPonna