Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen bryter fram

Solen bryter åter fram,
genom det tjocka molntäcket.
Den blåa himlen lyser,
genom molnen som blivit till skyar.

En härlig känsla av frid,
härlig lycka och frihet.
Sprider sig i min kropp,
och i mitt sinne.

Nu kan jag njuta av solen,
av vinden av luften.
Jag kan åter dansa och flyga,
nu är tiden åter min.

Jag kan ritigt känna friheten,
fylla min kropp och sinne.
En lycka att mitt liv,
åter kan finna en härlig väg.

Gräset blir grönare, lövens träd,
blir klarare.
Hela naturen strålar ren och klar igen,
som efter ett vårregn.

Äntligen kan jag andas,
med hela lungornas kraft.
Äntligen kan jag känna mig hel,
härlig och underbar.

Stolt tar jag mina första steg,
ut i det okända.
Ut i den nya världen,
utan kristallglas.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-18 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria