Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina kära vänner, som ställer upp för mig när jag har det svårt eller har det bra i livet, de är för mig ovärderliga!


Jag är din vän

Jag når dig med min tanke,
jag viskar i ditt öra.
Jag tänker på dig,
jag är din vän.

En tanke mig når,
att du är min vän.
Att vända mig till,
när tiden är svår.

Jag kan nå dig när helst,
skrattet mig lockar.
Eller gråten stilla flödar,
när jag vill dela livets frågor eller svar.

en tanke mig når,
att du är min vän.
Att vända mig till,
när lyckan ler mot mig.

En vän,
det är en stor lycka i livet.
En vän,
som du finns det ej många av.

Jag ger dig av min vänskap,
en tillit och tilltro.
Du får från mig,
förtroende och beroende.

Från en vän till en vän.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-18 16:54



Bookmark and Share


  friheten
Underbar dikt, som får mig även att ... . Bra skriven!!!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria