Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en alldeles speciell person i mitt liv.


Sanden genom fingrarna....

Sanden genom fingrarna rinner,

len och ljus.

I sanden jag ser ett guldkorn,

en vän,

så skimmrande,

så klar.

som ett norrsken,

så ovanlig och unika.

Som bara en person kan vara!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-18 16:56



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Vacker hyllning till en vän, lyckliga den som får den tillägnad sig!
2008-07-19

  lodjuret/seglare VIP
Om blott en annan varit i en sådan hand ändå, unik och mer därtill, det hade allt varit något det. Glimrende

texten får förstås
trenne roddbåtar
samt ett gäng havstulpaner
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria