Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till kvinnans kropp!


En hyllning...


Kyss mina håriga ben

och älska


min själ bor

i djurets kraft




Fri vers av livsdans
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 20:34



Bookmark and Share


  micke marin
Japp! Här är det bara att hala fram.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans