Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Möten

 

det finns möten

som inte var

tänkta när

livet visade sin

vackraste sida

 

hjärtat fylls

av varm

förundran

över livets

gåtfullhet

 

det finns möten

med givna

förtecken som

går spårlösa

förbi

 

som när

man går barfota

på stranden och

vågorna suddar ut

alla spår

 

livet är

oförutsägbart

när det

sträcker ut

sin hand




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-19 20:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänker som Melona här.
2008-07-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket mycket vackert!
2008-07-21

    Maria Malm
Alla möten har nog sin mening..riktigt vackert..
2008-07-20

  Yvonne
Fint poetat. Möten har alltid en mening, också de korta. Alla möten tillför något på gott och ont. En stor applåd för denna vackra dikt.
2008-07-19

    Lindizz
Mycket fin text som flyter fram. Applåd
2008-07-19

  Hannadraken
den fick du till helt ljuvligt! Stor applåd!
2008-07-19

  Kalle.O
Mycket vackert!
2008-07-19

    Melona
Ja, det är både vackert, sant och innerligt klokt; precis som du Ulla!
2008-07-19

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
* Så, hur är texten, är den värd att läsa? *

absolut. :))

så är det, du satte ord, Ord.
2008-07-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett möte...
Man vet inte vad
det är, inte vart det bär
men gott att det händer
något som möten här!
2008-07-19

    ej medlem längre
...och hur tråkigt vore det om vi visste i förväg hur livet kommer att te sig:)
Möten med människor och djur, natur och teknik...ja, det finns så många olika sett att mötas på...
Ljuvlig dikt vännen!
2008-07-19

  HQ
Och få saker är så viktiga
som våra möten.
Det här är en finstämd hyllning till dem
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP