Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sofiaroos.bloggspace.se


Det är bara här

Det är bara här jag kan hitta grunden i min rosa själ


Det är bara här jag inser hur lycklig jag är


Det är bara här som stora vackra örnar landar i ett träd

precis framför ett par glittrande ögon


Det är bara här en ny himmel föds för varje dag som ska dö


Det är bara här en dag går så fort av ingenting


Det är bara här tystnaden inte skrämmer


Det är bara här jag vill vara som i en parantes till livet


Det är bara här jag kunde hitta tillbaka


Det är här mitt sinne lärt sig njuta av pannkakor med sylt och en lur alldeles för tätt inpå nattens timmar


Det är bara här som leende män finns vid utsikter som är vackrare än min älskades ögon.


Det är bara här mina kinder blossar av andras längtan


Det är bara här som dagarna är som dom blir för att inget annat finns på agendan.


Det är bara här jag släppt det som ska bort, och tagit in det som ska växa sig större i mitt liv


Det är bara här jag märker att jag inget saknar


Det är bara här jag sjunger "All by my self" i bilen med skinande leenden bytta från livets tårar


Det är bara här man ser en pappa med välstylad hockeyfrilla på bakhjulet på sonens mountainbike




Det är bara här jag ställer mig frågan

om var mitt hem egentligen är




Fri vers av MinnaSofia
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 21:38



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Innerligt starka känslor och du beskriver platsen så underbart, fortsätt du att njuta där, hämta kraft och inspiration.
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia