Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
amen va fan


Spy

Jag ryser när det begagnade badvattnet
rör vid min kind
Ingen har någonsin varit som förut
ingen är nu som tidigare
Allting har fastnat på hornhinnans
inre kretslopp
Livet blev en revy
Du passar inte i din roll
Och jag lärde mig aldrig att agera
Trosorna bröts av mitt innuti
Och blått överskattas likt traditionen
Du passar inte i din roll
Och jag kan inte agera
Lista ut hur revyn förblev
Börja på ett nytt manus
Jag fryser sådant




Fri vers av Mäkitalo
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 23:57



Bookmark and Share


  SuperSweMe3
:(.. fyfan va hemsk =/ allt bra med daj tina?
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo