Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små runda


åh dessa hormoner
om de hade sprungit omrking här på skrivbordet så hade jag putta ner varenda en av dem. de är aldrig någon balans på dem.

dom skrattar och fnissar,
åt mig såklart
men det gör inget..

sålänge jag ser dem som små runda soldater
så skrattar jag också.




Övriga genrer av Nack
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-07-13 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack