Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen brutit fram

När solen brutit fram,
och molnen skingrat sig.
Kan dagen bli mer klar och stilla.

Kan jag gå,
dit jag inte brukar gå.
När jag ser var jag sätter mina fötter,
kan jag vandra som på moln.

Inga taggar i mina fötter,
bara daggvått gräs.

Kan jag se ut över vattnet,
se horisonten.
Känna doften av sommar,
hur underbart den smakar i min gom.

När solen brutit fram,
då är livet så skönt.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 20:35



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Lite sol gör underverk, såväl ute som i sinnet - fint diktat.
2008-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Solens genombrott är alltid lika välkommet och njutbart.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria