Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville bara

.

Utan ett endaste ord
omslöt du mig
i din varma famn

Utan ett endaste krav
fortsatte du
hålla om mig

Utan ett endaste
du ville bara vara där




Fri vers av Mejja
Läst 387 gånger
Publicerad 2004-05-04 15:43



Bookmark and Share


  Tothem
ville bara vara där.. Det är kärlek för mig. Så vackert! Tusen tack
2004-05-30

    Barbro. Norberg-Rönnlund
mjuk, varm, härlig ! Jag blir glad av att
läsa denna, tro mig !
2004-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja