Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökes!

.

Ledigt liv sökes
Vänligt sinnad, lugn själ
söker ombonad plats
Allt av intresse




Fri vers av Mejja
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-05-04 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja