Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekandes Solsken!

Dina ögon smeker mig
Dina händer talar till mig

Mitt hjärta slår hårt och talar
Jag längtar efter dig

Jag mins första gången
jag såg dig
så nära kom du
jag kände din puls

Du är Solsken
Glädjen sprids i mig
när jag träffar dig

Mina ögon strålar
i samklang med ditt leende
Vill vila nära dig
höra dina andetag
och känna din doft




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 11:28



Bookmark and Share


  Blåbäret
Redan i inledningen så var jag fast...så talande, så intimt, så...vackert!
2008-07-23

  nattig
Så innerligt och varmt du beskriver någon som har solen i sitt inre. En hälsning i natten från en vän till en vän. Kramiz
2008-07-22

    Lindizz
vackert och kärleksfullt skrivet. Applåder!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin