Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll drömmarna borta

.

Håller mig vaken i timmar
vill inte somna

Kan inte hålla emot
faller in i drömmar

Väckarklockans signal
räddar mig ur svett och tårar

Återigen lovar jag mig själv
att aldrig somna igen




Fri vers av Mejja
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-05-04 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja