Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver inte längre


Antimusa

Någonstans mellan ditt vargleende och dina ögon
låg slutet för mitt skrivande.
Sedan du försvann är orden
tvingade
tvugna.
Även när du kom tillbaka
så hände ingenting.

Orden bråkar, krumbuktar
samarbetar inte längre

Så nu lämnar jag
tangentbord
penna
krita
bläck
därhän ännu en tid.




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana