Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irritation

Irritation ,
kryper längs ryggraden,
får mig att morra.

Irritation,
ingen skön känsla,
allt blir till grön såpa!

Irritation,
sitter inne i huvet,
utanpå kroppen,
ända ut i fingrarna.

Irritation,
en känsla av vanmakt,
hur jag än göra är jag irriterad.

Bah!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 20:17



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Bra beskrivning av en vanlig känsla, du är definitivt inte ensam om detta fenomen.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria