Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR: OKÄND, ELAK, DUM, SNÅL, FUL!

Jag är så okänd att jag är känd!

Jag är så elak att jag är snäll!

Jag är så dum så jag är klok!

Jag är så snål så jag är givmild!

Jag är så ful så att jag är vacker!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-07-22 10:33



Bookmark and Share


  Bissen
det lät spännande! och ett underbart sött marsvin på köpet ;)
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin