Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind, Vind

Vind,vind
kylan och skuggan
där jag blir kallad bohem
byggdes mitt sommarslott
fritt från spioner och framförallt
kan jag undgå att trampa
på minor som i staden
alltid laddas med ångest och panik

Vind, Vind
driv tiden ut ur mitt medvetande
- så fort det gick -
en årstid, snart förbi
du skapar en brist på tid
- här finns ingen ransonering -
jag tvingas dra ur proppen
till min vallgrav
och då
forsar realismen fullständigt
förbi
likt din underbara årstid
och allt jag känner är;
Vind, vind




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon