Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blomstertid nu kommer

Den blomstertid nu kommer
med lust och och sorg så stor
Du nalkas ljuva sommar
då organet ständigt gror
Med blid och härlig fägring
du är min syster och jag bror
du nalkas ljuva hägring
----------------------------
Då allt blir återfött!

(knapphändigt ur minnet
efter första versen i Kolmodins
välkända psalm)




Fri vers av claes fredelius
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-07-22 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius