Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kunde ej tro

Jag kunde ej tro
att du satt där så djupt
Jag kunde ej ana
en smärta så stor

Du sa till mig att
jag inte kommit ända in
Men det har DU gjort
oavsett vad du tror

Du undrade varför
jag grät mina tårar
för du kunde inte
alls det förstå

Jag hade ju också
tänkt avsluta oss båda
men det var av annan
orsak ändå

I mitt fall jag kände
att jag inte nådde dig
I ditt att du inte
kunde känna mig

Jag kunde ju inte
gå kvar i det där
utan gensvar från dig
utan att du var kär

För att rädda mig själv
från att av dig bli avvisad
var jag redo för avslut
rödgråten och avspisad




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt